• Géppark
 • Géppark
 • Géppark
 • Géppark

Szombathely

SB típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló SB 3013 NT (Törökország)

 • Műszaki leírás: SB 3013 NT (Törökország) gyártása során egy zárt acélszerkezetet hoztak létre, mely a legintenzívebb erőhatások melletti munkavégzést is lehetővé teszi. A gép motoros hátsó ütközővel van ellátva, így ennek köszönhetően 0,1 mm-es pontossággal lehet beállítani - az akár 3100 mm hosszú, 13 mm vastag - vágandó lemezcsík szélességét.

Thako 20, 6,2m élhajlító gép (Svájc)

 • Műszaki leírás: 1250 HFA-100-5+ Ale (Ausztria) hossz és keresztirányú (AS) darabolóval, masz. 1250 mm széles festett és horganyzott acél, ötvözött- horgany-, illetve rozsdamentes, színesfém tekercs és táblalemezek hossz és keresztirányú darabolására, a darabolt lemezek élhajlítására max. 6,2m hosszig, 1 mm anyagvastagságig, kézi és automatikus üzemmódban.

AD-S típusú CNC hidraulikus élhajlító gép

AD-S típusú CNC hidraulikus élhajlító gép
 • Műszaki leírás: AD-S 30175 CNC (Törökország) motoros hátsó ütközővel van ellátva, amelyhez digitális kijelző rendszer párosul. A finom beállítás a gép elején található kézi kerékkel történik. A két részből álló mélység ellenőrző rendszer felhasználásával a szabad hajlítás terén a legmagasabb minőségi követelmények kielégítésére is alkalmas. A CNC vezérlésnek köszönhetően hajlítás közben is nyomon tudjuk követni a következő munkafázisokat. A 175 tonnás hajlítási erővel rendelkező géppel 3050 mm hosszon 6 mm vastagságig tudunk hajlítani!

Wagner Leopard 35-70

 • Műszaki leírás: pneumatikus dugattyús szivattyúkkal (Németország) a festék tökéletes porlasztásához maximum 250 bar üzemi nyomást érhet el. Ezen Air-Mix rendszerrel, jóval hatékonyabban és anyagtakarékosabban lehet dolgozni.

Rehm Synergic PRO MIG/MAG védőgázas hegesztőgép

 • Műszaki leírás: (Németország) központi gázellátó rendszeren keresztül kapja meg a kevert gázt (Corgon +), mellyel szebb hegesztési varratokat tudunk készíteni. Ezek a védőgázas – hegesztő berendezések nem csak ötvözetlen és ötvözött acélok, hanem nemesacélok és alumínium hegesztésére is alkalmasak.

festő üzem

 • Műszaki leírás: festő üzemünket nagyfokú, intenzív átszellőztetéssel terveztük. Ez nemcsak a technológia miatt kiemelt fontosságú, hanem a tűzvédelem és munkaegészségügyi határértékek miatt is lényeges. 2 db 6 méteres és 1 db 7 méteres festő-szóró állás van kialakítva, melyeknél a padozatban kialakított rácsokon keresztül és a mögöttük elhelyezkedő elszívó falakon át történik a festékes levegő elszívása. Az ezekben és a tetőgépészetekben elhelyezkedő szűrőkön keresztül távozik a levegő. Az elszívott levegő pótlására munkaállások felett elhelyezett plénumokon jut be a temperált fűtés, ami a fűtést is szolgálja. Az anyagmozgatás targoncával történik. A különböző lemezeket, és szendvicspaneleket festés után szárítókamrában tudjuk tárolni melyre szintén egy korszerű légtechnika lett kialakítva.

idomvas daraboló és lyukasztó gép

 • Műszaki leírás: (Törökország) szerkezete nagy szilárdságú, hegesztett, kettős acéllemezből készült. Rendkívül hatékony a termelésben, mivel vezérlése több munkaállomás egyidejű működtetését is lehetővé teszi.

Páty

RAS XXL center, 6,4 m

 • Műszaki leírás: (Németország) alsó és felső, azaz 2 hajlítópofával rendelkező CNC vezérlésű élhajlító gép, Forstner AG 5000 / MT-2 - KA 6 / 6MPFE típ. programozható tekercslefejtő / hosszdaraboló és keresztirányú (TS) daraboló rendszerrel és a csatlakoztatott automatagörgős lemezszállító - továbbító (BB) sorral, max. 1250 mm széles festett és horganyzott acél, ötvözött - horgany, ill. rozsdamentes, színesfém, max. 5000 kg össztömegű tekercslemezek lecsévélésére, hossz és keresztirányú darabolására, továbbítására, a darabolt lemezek programozható üzemmódú élhajlítására max. 6,4 mm hosszig, 0,88 mm (acéllemez - 400N/mm2) anyagvastagságig.

Thalmann Thako 20 , 8,2m (Svájc) élhajlító gép, Forstner

 • Műszaki leírás: AG 3000 / MT-2 – MST/5 MPFE típ. programozható tekercslefejtő /hosszdaraboló és keresztirányú (TS) daraboló rendszerrel és a csatlakoztatott automatagörgős lemezszállító-továbbító (BB) sorral, max. 1250 mm széles festett és horganyzott acél, ötvözött -horgany ill. rozsdamentes, színesfém, max. 3000 kg össztömegű tekercslemezek lecsévélésére, hossz- és keresztirányú darabolására, továbbítására, a darabolt lemezek programozható üzemmódú élhajlítására max. 8,2 mm hosszig, 1 mm (acéllemez - 400N/mm2) anyagvastagságig.

Thalmann Thako 30, 6,2m (Svájc) élhajlító gép Forstner

 • Műszaki leírás: MC 1250 (Ausztria) hossz és keresztirányú (AS) darabolóval, max. 1300 mm széles festett és horganyzott acél, ötvözött- horgany ill. rozsdamentes , színesfém tekercs és táblalemezek hossz és keresztirányú darabolására, a darabolt lemezek élhajlítására max. 6,2m hosszig, 1,5 mm (acéllemez 400 N/mm2) anyagvastagságig, kézi és automatikus üzemmódban.

Kiegészítő gépek

 • Műszaki leírás: XES/1m és XES/ 1,25m kézi, szegmens élhajlítók, Slakser kézi darabolóollóval tábla és zárt profilok élhajlítására max. 1,25 m lemezszélességig 1,5 mm (acéllemez 400 N/mm2) anyagvastagságig.

Kivitelezési géppark

Cégünk a szállítási feladatok ellátásához saját tehergépkocsi parkot tart fenn. 2 db 24 to Mercedes nyerges, önrakodó és 3 db 7,5 to MAN tehergépkocsival szolgáljuk ki a telephelyek és az építési helyszínek közötti szállítási igényeket.
Speciális szerelési feladatokhoz és a nagy kiterjedésű építkezésekhez 1 db Manitou MRT 2540 forgóvázas, teleszkópos munkagéppel rendelkezünk, amivel 25 m magasságig, 4 to emelési tömegig szinte bármilyen szerelési, emelési feladatot el tudunk végezni.
A kivitelezéshez használt többi gépet (daruk, targoncák, karos és ollós személyemelők, speciális gépek) a térbeli és időbeli változatosság miatt bérbeadó cégekkel kötött hosszú távú szerződések keretében béreljük. Ez nagyfokú biztonságot és rugalmasságot ad a kivitelezési munkáknak, kedvező költségek mellett.